Undervisere

Alexis Kaae, Te Sommelier

Alexis er Te Sommelier og stiftede SimplyTea i 2008. Alexis har studeret te i Kina, Japan, Indien og Korea.

Alexis er Vice-president & Director for education for European Speciality Tea Association (former European Tea Society) 2017 og medstifter af International Union of Tea Industry Cooperation (IUTIC) i Kina 2019 for at støtte bæredygtig te produktion i Kina. Alexis har indført Tea Masters Cup til Denmark 2019. Alexis gennem European Speciality Tea Association dannet en struktur og et certificerings system til at uddanne branchefolk i te.

Alexis har afholdt tekurser og foredrag i Danmark, Europa og Asia siden 2008. 

Alexis har en enorm viden om te, men er særlig passioneret omkring Oolong og Puerh te. Vi er stolte af at kunne præsentere Alexis som underviser for Te Kurset.

Bonnie Reinwald, DipWSET Sommelier

Bonnie har gået på Vinakademiet, medlem af Dansk Sommelier Forening og uddannet WSET Diploma fra London. 

Bonnie er derudover vinanmelder på Din Vinguide og vindommer.

Bonnie har undervist flere år på Dansk Sommelier Uddannelse i København og Århus. 

Bonnie er en erfaren underviser og tager dig sikkert gennem online kurserne Loire, Italien og Østrig. hos Vin & Foredrag.

I de seneste 20 år har Bonnie fungeret som Restaurantchef på spisestedet Reinwald’s i København City og senest på Frederiksberg. 

Bonnie er måske den Sommelier som ved mest om Loire, men har også en særlig stor viden om og hjerte for Italien.

Bonnie er ligeledes stifter af firmaet SommThing, som afholder vinsmagninger og Social Winetastings for private, firmaer og vinklubber.

Camilla Plougsted, Sommelier

Camilla er stifter af Nordic Sommelier Academy, Vin & Foredrag og sammen med sin mand Wolfgang stiftet Nordic Sommelier Walks, som er historiske byvandringer med integrerede vinsmagninger. Derudover er Camilla vært hos Nordic Sommelier Talks, som er en række podcasts.

Camilla har arbejdet med vin siden 2012 og blev i 2019 uddannet Sommelier. Camilla arbejder som Assisterende Restaurantchef på Hotel Bretagne i Hornbæk og tilknyttet Kokkedal Slot som Sommelier.

Derudover er Camilla vinanmelder på online magasinet www.louisalorang.dk. Camilla er også vinanmelder hos den danske økologiske vingård Nordlund drevet af Miriam Arcerito samt hos Nemlig.com.

Camilla underviser bl.a. i fagene Vinifikation & Vitikultur, Sanseteori & Smageteknik mfl.

Camilla er digital serie iværksætter, energisk købmand og mor til 4.

Ketil Krongaard Sauer, Sommelier

Ketil er udlært fra Substans, som tjener tilbage i 2015 og har været medlem af Dansk Sommelier Forening siden 2014. Ketil har arbejdet på Restaurant Unico i Århus og Le Sommelier som Restaurantchef/Sommelier og på Restaurant Melee og Bar' vin som Sommelier i København.
Endvidere har Ketil været placeret nr. 4 ved DM for Sommelierer 2 gange og opnået en flot bronze placering i 2020.
Ketil har været på over 50 vin rejser både i den gamle verden og den “nye" verden.
Lige nu kan du møde Ketil på Nørrebro Bryghus.
Sammen med sin hustru, Nina Højgaard Jensen ejer Ketil et Vinimport firma med fokus på salg af vine til restauranter.

Maria Warming Brink Tsalapati, Sommelier

Maria er vin importør af græsk vin og indehaver af Oiniofilia, som leverer vin til flere af de danske top restauranter. Maria studerer på WSET i London. 

Maria har en græsk baggrund og har bla. været bosiddende mange år i Athen.

Det er med stor glæde og tryghed, at vi præsenterer Maria som underviser i Grækenland og græsk vin, som stadig er et ukendt vin kapitel for mange.

Du kan møde Maria i det lille charmerende kapel på Blågårds plads, hvor Oinofilia har butik.

Simon Juhl Olesen, Sommelier & Cigar Sommelier

Simon er udlært tjener og uddannet Sommelier fra Spanien, hvor han var  bosat gennem mange år. Simon har en stor passion og viden om cigarer, som der bl.a. er kommet en 1,5 times spændende podcast ud af hos Nordic Sommelier Talks.

Simon er restauratør i Møntergade, hvor han sætter en ære i at gæsterne oplever ægte værtsskab og lækker mad.

Vi er meget stolte af at kunne præsentere Simon som underviser i 2021.