top of page

Om os

Vi er en dansk privat ejet kursus- og uddannelsesudbyder som er 100% selvfinansierende.

 

Vi tilbyder vin kursus forløb og vin uddannelser med et højt fagligt niveau, som er struktureret og hvor undervisningsdagene er bygget op på samme måde.

 

Vi er af den overbevisning at kvaliteten af undervisningen og det udbytte deltagerne får går hånd i hånd med, hvor mange deltager der på holdet.

 

Vi ønsker at formidle vin viden for flere og gøre det muligt for flere at tage en uddannelse som Sommelier - derfor er vores pris den laveste på markedet uden at gå på kompromis med kvaliteten af undervisning eller forplejningen.

 

Vi bidrager til din videre udvikling og hjælper dig på din rejse henimod at forstå vin bedre og måske blive Sommelier.

 

Vi formidler vin i øjenhøjde i et let tilgængeligt sprog.

 

Vi underviser i vin på forskellige niveauer og efter forskellige behov. Vi tilbyder online vin kurser, intro vinsmagninger, Vinentusiasten med fokus på et vin land og specifikke vinområder, Vineksperten både som dag og weekend hold og sidst men ikke mindst Sommelier uddannelsen.

 

Vi har derfor lavet 3 forløb: 

 

Vinentusiasten, som ønsker at fordybe sig i et specifikt land og dykke ned i nogle af de meste kendte vinområder. Vinentusiasten foregår som et aften forløb på 5 uger.

 

Vineksperten er for dig som ønsker at tage dine vin kundskaber til the next level. Du kommer til at gå på hold med Sommelier studerende. Forskellen på Vineksperten og Sommelier uddannelse er, at du som Vinekspert har 20 undervisningsdage, mens Sommelieren har 25 mødegange samt eksamen.

 

Sommelier uddannelsen er for dig som gerne vil have hele paletten indenfor vin og drikkevarer ift. restaurantbranchen undervist af nogle af de dygtigste Sommelierer i Danmark. 

Uddannelsen strækker sig over 25 undervisningsdage. De sidste 5 undervisningsdage er moduler rettet mod arbejdet i restauranten, da mange Sommelier studerende er indenfor HoReCa.

 

For både Vineksperten og Sommelieren vil der være mulighed for deltagelse i ekskursioner og studieture.

Os på kontoret

Camilla Plougsted stiftede Nordic Sommelier Academy som en naturlig forlængelse af Vin & Foredrag, som beskæftiger sig med foredrag, vinsmagninger og online vin kurser.

Camilla er ansvarlig for udviklingen af koncept, strategi, digital content, kursusbeskrivelser og produkter.

Omkring foredragene samarbejder Camilla med hendes mand historiker Wolfgang Karl, som står for flere af de akademiske foredrag sammen med teolog og forfatter Martin Herbst.

Camilla står for udviklingen af Online kurserne, herunder udarbejdelse af Modulplanerne og alt digital content, nyhedsbreve og blogs.

Camilla er uddannet Sommelier og har en baggrund i restaurationsbranchen senest som F&B Manager, tilknyttet Hotel Bretagne i Hornbæk og Kokkedal Slot som Sommelier.

Camilla er også uddannet i administration, organisation og markedsføring.

Camilla afsøger med sit meget brede netværk mulighederne for samarbejde til alles fordel. 

 

Josephine Rishøj startede som koordinator hos Nordic Sommelier Academy november 2020. 

Josephine er uddannet i kommunikation fra Aalborg Universitet og Regent’s University London.

Josephine har en baggrund indenfor kommunikation og salg. Josephine har indgående kendskab og hands-on med opbygning og salg af netværks- og bestyrelsesgrupper for en markedsledende netværksvirksomhed.

Hos os har Josephine ansvaret for markedsføringenplanen samt kommunikationen på de Sociale medier og markedsføringen af vores mange kurser mv., særlig fokus og erfaring med LinkedIn.

Josephine kommer fra Nordjylland og tilfører en professionel og knastør sjov stemning til kontoret.

bottom of page