Vinekspert, weekend  - 10 dage

Er du Vinekspert eller vil du gerne være det? Jorden Rundt på 10 dage Holdstart Foråret 2021

Hos Nordic Sommelier Academy tilbyder vi en uddannelse i vin efter behov og ambition. 

 

Vi har intensiveret uddannelsen til at vare 10 undervisningsdage fordelt på 

5 weekender (3 weekender inden og 2 efter sommerferien)
 

Nordic Sommelier Academy starter vores første hold af Vineksperter i weekenden den 1.-2. maj 2021.

 

Forløbet strækker sig over 10 undervisningsgange fordelt over 5 måneder - i alt 5 weekender kl. 9.30-16.30

 

“Jorden rundt på 10 dage” - 1 dag - 1 vinland. Se undervisningsplanen længere nede.

Med Jorden Rundt på 10 dage får du en kyndig gennemgang af de primære vinlande og får en indsigt og forståelse for de nationale druer, de vigtigste områder, historien og kulturens betydning. Ligesom du lærer hvordan du sammensætter mad og vin. 

 

Uddannelsen til Vinekspert - Jorden Rundt på 10 dage - foregår i weekenden og er et intensivt forløb. Vi tilbyder også et forløb for Vineksperter sammen med vores Sommelier studerende til august over 20 uger i dagtimerne.

 

Uddannelsen til Vinekspert er for dig som ønsker at få et godt overblik over de forskellige vinlande. Forløbet er en stand alone uddannelse, men kan også være en god indgangsvinkel til Sommelier uddannelsen.

 

Vores filosofi at formidle i øjenhøjde men på et fagligt højt niveau i små hold for bedre læring.

Undervisningsplanen (med forbehold for ændringer):

Frankrig

Ungarn, Georgien, Grækenland, øvrige østlande

Spanien

Portugal, Dansk vin

 

Sydafrika, Australien, Sydafrika

New Zealand, Kina

USA/Canada

Sydamerika

Italien

Tyskland, Østrig

 

Tilmelding via Billetto eller pr. mail til camilla@vinogforedrag.dk

Hos Nordic Sommelier Academy tilbyder vi vinsmagninger og introkurser for begyndere, vi uddanner Vinentusiaster, Vineksperter og Sommelierer.Du får 2 af Danmark bedste Sommelierer som undervisere: 

 

Bonnie Reinwald, DipWSET. Bonnie har gået på Vinakademiet, medlem af Dansk Sommelier Forening og uddannet WSET Diploma fra London. Bonnie er derudover vinanmelder på Din Vinguide og vindommer. Bonnie har undervist flere år på Dansk Sommelier Uddannelse i København og Århus. Bonnie er en erfaren underviser og tager dig sikkert gennem online kurserne Loire, Italien og Østrig. hos Vin & Foredrag. I de seneste 20 år har Bonnie fungeret som Restaurantchef på spisestedet Reinwald’s i København City og senest på Frederiksberg. Bonnie er ligeledes stifter af firmaet SommThing, som afholder vinsmagninger og Social Winetastings for private, firmaer og vinklubber.

 

Ketil Krongaard Sauer, Sommelier. Ketil er udlært fra Substans, som tjener tilbage i 2015 og har været medlem af Dansk Sommelier Forening siden 2014. Ketil har arbejdet på Restaurant Unico i Århus og Le Sommelier som Restaurantchef/Sommelier og på Restaurant Melee og Bar' vin som Sommelier i København. Endvidere har Ketil været placeret nr. 4 ved DM for Sommelierer 2 gange og opnået en flot bronze placering i 2020. Ketil har været på over 50 vin rejser både i den gamle verden og den “nye" verden. Sammen med sin hustru, Nina Højgaard Jensen ejer Ketil et Vinimport firma med fokus på salg af vine til restauranter.

Vi tager alle forholdsregler ift. Corona i form af afstand, individuelle spyttespande, udluftning, sprit mv. og følger myndighedernes anbefalinger.

 

Sted: I vores egne lyse undervisningslokaler beliggende Læssøegade 7, 2200 København, 2 min fra Sortedams søen og 5 min fra Sankt Hans torv.

Undervisningsdagene ser således ud:

 

Mødetid

Intro / Teori kl. 9.30-12.00

Frokost kl. 12-12.45

Teori kl. 12.45-14.45

Pause kl. 14.45-15.00

Vinsmagning kl. 15-16.00

Opsummering kl. 16.00-16.30

 

Små hold - bedre læring

Vi ønsker at tilbyde et kursus på et højt fagligt med en pædagogisk læringstilgang. 

 

10-20 deltagere for at få maksimalt ud af undervisningen. 

 

Forplejning

Når du møder om morgen er der mulighed for en kop lækker økologisk kaffe og te om morgenen, og du er velkommen til at forsyne i pauserne hele dagen.

 

Frokosten står vores samarbejdspartner Send Flere Krydderier for, som er et social økonomisk projekt for at få invandrer kvinde integreret i samfundet via køkkenerne og deres kulturelle baggrund.

 

Eventuelle speciel diæter eller allergi/fødevareintolerance sendes til os pr. mail.

Deltagerbevis

Vinekspert kurset afsluttes med overrækkelse af deltagerbevis.

 

Holdstart

 • Pt ikke  planlagt Jorden Rundt i 1. kvartal 2022

Pris

Vineksperten, weekend kr. 15.000,-