Skrivebordspladser - Plug'n'Play v/Sortedams søen - UDLEJES!!

Ud imod Læssøegade 2 min gåafstand fra Sortedams søen og 5 min fra Sankt Hans torv udlejes 4 Plug’n'Play pladser. 

 

Månedspris pr. plads kr. 1.500,-

Dagspris pr. plads kr. 250,-

 

Skrivebordene udlejes efter først til mølle princippet og er klar til de første lejere pr. 1. december 2020.

 

Vi udlejer Plug'n'Play skrivebordspladser alle dage i ugen i tidsrummet kl. 07-16.30. I dagtimerne ønsker vi at skabe et uformelt, hyggeligt kontormiljø med fokus på at arbejde med respekt for de andre, som befinder sig på kontoret.

 

Om aftenen omdannes lokalet til et mødelokale, hvor vi afholder foredrag og vinsmagninger. Det vil også være muligt at ad hoc leje mødelokalet.

 

Vi indgår gerne aftaler om længere leje eller faste dage.

 

Lejen er inklusiv internet, el, vand og rengøring. Der tilkommer ikke moms. Prisen er ren og gennemsigtig og du står ikke med uforudsete udgifter.

  

Mulighed for at booke mødelokale med plads til 8-10 personer og et stort undervisningslokale med plads til 20 personer til særlige favorable inhouse priser med eller uden mødeforplejning.

  

Vi tror på mottoet ‘Sammen er vi stærkere’ og har du lyst til at bidrage til et kreativt og rart kontormiljø, så byder vi dig velkommen hos os.

  

Vi byder på Te & kaffe. Ligesom der er kander til vand. Glas & Kopper er til rådighed. I skal blot være søde selv at brygge kaffe og efterlade det hele rydeligt og rent.

Der er adgang til køkken og 2 toiletter.

 

Det er ikke tilladt at servere alkohol i lokalet eller medbringe mad med mindre det er aftalt.

 

Du kan kontakte os ved at sende en mail til camilla@vinogforedrag.dk